Incompany training Harvard Onderhandelen

Wij bieden de training Harvard Onderhandelen ook aan als incompany training. Wil je een team beter laten presteren tijdens gesprekken en onderhandelingen? Dan is deze incompany training een zeer geschikte optie. Of het nu gaat om onderhandelingen in een projectteam of als onderdeel van dagelijkse werkzaamheden, de Harvard methode is tijdens iedere onderhandeling inzetbaar. De training kan indien gewenst ook in het Engels worden gegeven.

De vijf basisregels van Harvard Onderhandelen

Tijdens de Harvard Onderhandelen training leren onze trainees om te streven naar de win-winsituatie waarbij de wensen van beide partijen vervuld kunnen worden middels een compromis. De methode vraagt om een effectieve benadering zonder de confrontatie uit de weg te gaan. Dit leren wij onze trainees aan de hand van de vijf basisregels van de Harvard methode:

  • Speel de bal, niet de man.
  • Richt je niet op standpunten, maar op belangen.
  • Zoek naar zo veel mogelijk oplossingen in belang van beide partijen.
  • Hanteer objectieve en rechtvaardige criteria.
  • Weet wat je alternatieven voor onderhandelen zijn.
incompany-training-harvard-onderhandelen
incompany-training-harvard-onderhandelen

Voor wie is de incompany training?

Op iedere werkvloer wordt dagelijks onderhandeld en in sommige organisaties is het de ‘core business’ van een afdeling. Onze incompany training is speciaal opgezet voor organisaties, bedrijven en afdelingen waarbij meerdere werknemers regelmatig (moeten) onderhandelen. Wij trainen o.a. HR-managers, advocaten, rechters, accountmanagers en finance professionals.

Of het nu gaat om interne of externe onderhandelingen, onze training biedt de juiste handvatten, inzichten en theorie om op een constructieve manier te onderhandelen.

Een training op maat

Bij de incompany training plannen we vooraf een introductiesessie zodat de training op maat gemaakt kan worden voor uw bedrijf, organisatie of afdeling. Op die manier kunnen wij de oefeningen en rollenspellen nog beter afstemmen op uw situatie. Tijdens de tweedaagse training behandelen we eerst de theorie en daarna gaan de deelnemers aan slag met oefeningen, rollenspellen en eigen ingebrachte casussen. De onderhandelingsvaardigheden kunnen daarna direct toegepast worden in de praktijk.
De mogelijkheid bestaat om de training in het Engels te verzorgen.

Meer informatie over Harvard Onderhandelen

Wil je meer lezen over de training, bekijk dan onze inspiratiepagina met blogs, vlogs en interviews. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten van onze incompany training Harvard Onderhandelen.

Deze organisaties hebben al veel baat gehad bij de Harvard Onderhandelen training:

incompany-training-harvard-onderhandelen