De training onderhandelen van het ADR Instituut is een pragmatische tweedaagse opleiding. In de training onderhandelen leer je van ervaren trainers de onderhandelingsvaardigheden volgens de Harvard methode. Ook worden tijdens de training onderhandelen bestaande onderhandelingsvaardigheden beproefd en aangescherpt.

Onderhandelen training

Tijdens de onderhandelen training leer je hoe je jezelf op gedegen onderhandelingen voorbereidt. De onderhandelen training behandelt vragen als: hoe open ik een onderhandeling? Hoe ga ik om met weerstand bij de wederpartij? Hoe doorbreek ik een impasse? Na de onderhandelen training weet je deze en nog veel meer vragen te beantwoorden. Kortom, na de onderhandelen training onderhandel je niet meer uitsluitend op intuïtie, maar ben je in staat om zodanig te onderhandelen dat je, met behoud van de relatie, het beste resultaat voor jezelf en/of je cliënten kunt behalen.

Training commercieel onderhandelen

Ben je vooral geïnteresseerd in commercieel onderhandelen? Dan is de training onderhandelen ook zeer geschikt. Tijdens de vorige trainingen sloten ook deelnemers aan vanuit hun sales en commerciële functies. De training onderhandelen helpt je maximaal rendement halen uit je commerciële onderhandelingen. Je ontwikkelt je commerciële talenten verder bij de training onderhandelen. De training onderhandelen is zowel interessant voor de beginnende verkoper als voor de ervaren professional. Onderhandelen is een competentie die onmisbaar is voor je commerciële vaardigheden om resultaatgerichter je doelen te realiseren. Na de training onderhandelen zul je effectievere verkoopvaardigheden hebben met als resultaat succesvolle onderhandelingen met maximaal rendement en duurzame relaties met klanten.

Workshop Onderhandelen

Twijfel je nog of deze training iets voor jou is of wil je alvast inkijk krijgen in de training onderhandelen? Neem dan deel aan de workshop onderhandelen. Tijdens de workshop onderhandelen maak je kennis met de methode en de trainer. Laat je inspireren tijdens de workshop onderhandelen, een workshop met praktijkvoorbeelden en een opdracht om echte stappen te zetten in uw ontwikkeling. De workshop onderhandelen is interessant voor professionals in de HR, bouw, advocatuur/notariaat, zorgsector, het bedrijfsleven, bankwezen en bij de overheid.

Trainingen ondernemingsraad

De training onderhandelen is ook uiterst interessant als je deel uitmaakt van een ondernemingsraad. Als ondernemingsraad lever je bijdrage aan het goed functioneren van het bedrijf, en daar komen veel onderhandelingen en adviesgesprekken bij kijken. Als ondernemingsraad ben je stimulerend voor voldoende overleg, de juiste arbeidsomstandigheden en ben je veel betrokken bij besluitvorming. Er kunnen lastige gesprekken ontstaan omtrent belangrijke kwesties in personeelsbelangen. Weerstand, vastgelopen onderhandelingen of een lastige wederpartij in deze gesprekken? Tijdens de training onderhandelen word je effectiever en vaardiger in deze lastige situaties. De 2-daagse onderhandelen training biedt meerdere handvatten en praktische tips om onderhandelingen soepel en succesvol te laten verlopen.